Augustus - September 2017:
Zomerproject deel 2

De bedoeling van het Zomerproject is kennis te maken met wat lichte en eenvoudige muziek, helemaal passend bij het warmere weer buiten. We gaan ons o.a. bezighouden met nummers als “You raise me up”, “Va, pensiero” (uit Nabucco), “Conquest of Paradise”, “Nada te turbe”, “Adiemus” (Jenkins) en “Africa” (Toto). En ook de Cantique de Jean Racine van Fauré.
Voor koorleden die het leuk vinden om met deze nummers op te treden, hebben we heel wat mooie optredens in het vooruitzicht. Zo zullen we optreden op 14 september in Lelystad (feestconcert n.a.v. het 50-jarig bestaan van de stad) en op 23 september in Nijkerk (feestconcert n.a.v. de heropening van de Kruiskerk – nummer één concertpodium van Nijkerk).
En verder zullen we ook nog op 10 september meedoen met Korenlint 2017 in Haarlem.
Het wordt dus een project van lekker ontspannen zingen met veel plezier.In totaal gaat het om 5 repetities. Voor het hele project geldt een kortingsprijs van € 35,=. Daarbij is de koffie en (kruiden-)thee in de pauze gratis. De prijs van een losse repetitie is € 10,=.

Meedoen is heel eenvoudig. Meld je op de eerste repetitiedatum op een lokatie naar keuze (zie “Agenda”), schrijf je in bij de intake en je doet mee. Bij The Voice Company hoef je geen stemtest te doen en je doet alleen voor dit project mee. Geen verplichtingen dus.